Ķirbju krēmzupa

Zupa sanāk salda, jo klāt ir sīpols, burkāns un arī ķirbis – visi kopumā ir saldi. Tāpēc labi klāt iet grauzdiņi, kas piešķir zupai vēl patīkamāku konsistenci. Grūtākā daļa ir tieši tā blenderēšana, šeit gan vienmēr palīdz labs blenderis.

Zupa ir uzturvielu bomba – it sevišķi ja izvēle būs par labu dārzeņu tvaicēšanai.

Sastāvdaļas:

  • ķirbis
  • kartupeļi
  • sīpols
  • ķiploks
  • burkāni
  • maizes grauzdiņi (nav obligāti)

Garšvielas:

  • sāls
  • pipari
  • pētersīļi
  1. Nomizo visus dārzeņus, sagriež kubikos un liek tvaicēties, kamēr mīksti;
  2. Sablenderē visu un sajauc kopā;
  3. Pievieno garšvielas pēc garšas;
  4. Nograuzdē maizi, sagriež kubikos un uzber pa virsu.


Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *