Šokolādes čia pudiņš

Varbūt jau esi pamēģinājis šo pudiņu – https://esilaimigs.lv/index.php/2020/03/26/cia-seklu-pudins/. Šis tapa pēc klasiskā čia pudiņa, eksperimentējot ar garšām, jo man kā vienmēr gribas visu pēc iespējas šokolādīgāk.

Sastāvdaļas diviem saldā trauciņiem:

  • vidēji liels banāns;
  • 4 ēdamkarotes čia sēklas;
  • mandeļu piens (180 ml jeb nepilna glāze/krūze);
  • 1 ēdamk. kakao pulvera;
  • 1 pilnu mazo bļodiņu saldētas zemenes un avenes mērcei (var arī svaigus).

Pagatavošana:

  1. Iepriekšējā dienas vakarā:
    • Samīca banānu ar dakšiņu, pievieno čia;
    • Pienu sablenderē kopā ar kakao un sajauc kopā ar banānu un čia.
    • Masu ievieto trauciņos, apklāj ar foliju un liek ledusskapī.
    • Saldētās zemenes un avenes ieliek trauciņā un arī ieliek ledusskapī, lai tie nebūtu tik auksti. Vasarā, ja gribas masu kā saldējumu, var arī šo nedarīt.
  2. Nākamajā rītā jau pudiņš ir gatavs. Sablenderē zemenes un avenes un ielej kā mērci pa virsu pudiņam.


Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *